Altid på farten

Altid på farten

Mille elskede sit liv, fordi der var så mange ting at se til. Hun havde altid et eller andet at gøre, og det var sådan, at hun fungerede bedst. Mille skulle selvfølgelig i skole fem dage hver uge, derudover skulle hun også lave sin lektier. Et fritidsjob havde Mille også, hun arbejdede hver weekend i en bage. Hun havde dog stadig masser af tid til at se sine venner, og hun gik i byen næsten hver weekend. Mille var en meget social person, som gerne ville være sammen med andre mennesker altid. Der skulle også helst ske noget hele tiden.

Milles mor syntes ikke, at Mille altid skulle have så travlt, som hun nu engang havde. Det kunne Mille ikke forstå, så længe hun havde det godt, mente hun ikke, at der var nogle problemer. Det var moderen dog ikke helt enig i, og derfor overtalte hun nogle gange Mille til blot at blive hjemme en enkelt aften, slappe af og blot være sig selv.

Ændringer med alderen

Som Mille blev ældre kunne hun mærke, at hun bedre og bedre kunne finde ud af at slappe af i sit eget selskab. Det var ikke, fordi det var på den måde, at hun havde det allerbedst, men hun kunne godt mærke, at hendes krop var glad for at slappe af en gang i mellem. Det var sådan en afslappende, torsdag aften, at Mille sad på sit værelse, da hendes mor kom og bankede på. Moderen havde brug for hjælp til at finde hjemmesiden henttilbud.dk, hvor hun skulle finde nogle forskellige håndværker tilbud.

Mille kunne ikke lade være med at grine. Hendes mor havde ellers haft sin computer i snart to år, og hun kunne da også en helt masse på selve computeren. Det med internet var moderen dog stadig ikke særlig god til. Mille havde dog ingen problemer med at hjælpe sin mor. Hun syntes bare, at det var hyggeligt, at moderen også havde brug for hendes hjælp en gang i mellem. Så var det ikke kun Mille, der havde brug for sin mor. Det gjorde deres forhold mere jævnbyrdigt, og det var Mille glad for.

You may also like...

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.