Den glade vinduespudser

‘Jeg er den glade vinduespudser! jeg er altid glad fordi jeg elsker mit job. Endelig har jeg fundet min rette hylde, og derfor kan jeg også hver eneste dag tage glad, fløjtende og syngende på job. I mange år har det ikke været sådan, jeg var en trist mand der slet ikke trivedes med mit job som værktøjs sælger hos et stort værktøjs firma. Jeg gjorde ingen forskel følte jeg, det var bare for stort. Til sidst blev det for meget for mig og for min kone, der var træt af at have en trist og tvær mand. Jeg sagde mit job op.

Så gik jeg ledig i et halvt års tid, derefter fandt jeg et job som rengørings inspektør hos et mellemstort rengøringsfirma. Det var egentlig ikke noget jeg som sådan havde nogen erfaring for; men hurtigt kunne jeg da mærke, at jeg havde flair for det. En af mine arbejdsopgaver var selv at varetage tæpperensningen og vinduespoleringen for vores kunder. Det var ikke et job vi satte vores assistenter til. 

Det var en skøn tid for mig, jeg havde stadigvæk den store kundekontakt jeg havde haft dengang jeg var sælger; men nu nød jeg rent faktisk det jeg foretog mig, og det var en dejlig fornemmelse. desværre gik det ikke i længden. Direktøren for firmaet foretog nogen meget hensigtsmæssige investeringer, og efter 3 dejlige år gik mit firma konkurs, og jeg var igen ledig på jobmarkedet i århus. 

Hvad skulle der så ske?

Den glade vinduespudser

Jeg havde en lang samtale med først min kone, og dernæst med min sagsbehandler. Jeg havde bestemt mig til at blive selvstændig vinduespudser i aarhus. Jeg interesserede mig især for grøn Polering, noget jeg havde gjort meget i dengang jeg var ansat, og jeg startede sidste år voresvinduespudser.dk, med primært focus på vinduespolering i aarhus og omegn. Det gik egentlig ret nemt med at komme i gang, jeg kontaktede alle de gamle kunder jeg havde haft dengang jeg var ansat i rengøringsfirmaet, og en del af dem gik straks over til at bruge mig, og andre igen var søde til at henvise kunder til mig. Investere skulle jeg jo ikke i større stil, så jeg kom hurtigt igang, og er så glad som aldrig før.

You may also like...

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.