En glad dreng

En glad dreng

Min lille nevø har fødselsdag på lørdag. Det er utrolig at tænke på at han allerede om et par dage runder 3 år. De er gået så stærkt, det føltes som i går at vi fik af vide min søster var gravid. Vi sad hjemme i mit køkken, drak en kop the og havde det bare super hyggeligt, da hun kom med den fantastiske nyhed! Vi kunne slet slet ikke få armene ned igen! Det var helt fantastisk nyhed at få! Ingen tvivl om at den lille guld klump er sin mosters ynglings. Han ved han er min ynglings, og han snor mig rundt om sin lille fingre hver eneste gang. Jeg lader ham. Hvem kan stå for en lille dreng, der sidder med de klareste blå øjne og siger, moster, jeg elsker dig. Det er da bare fantastisk! Det gør en så glad inden i. Jeg forkæler ham, jeg har købt katvig børnetøj til ham i gave, en stor pakke med dubloklodser. Derudover har jeg lovet ham en weekend hos sin moster, så skal vi i zoologisk have og spise is, og se på den fine isbjørn.

Han glæder sig rigtig meget til det. Jeg glæder mig rigtig meget til det. Min søde kæreste tager med os, min lille nevø forguder ham. De spiller fodbold sammen når vi er på besøg, det elsker han bare så meget. Det er fornøjelse at se dem hygge sig så meget sammen. Det er dejligt at min lille guldklump også nyder at være sammen med min kæreste, det giver mig et lille afbræk når det er at vi skal passe ham, at han ikke kun hænger på mig. Så kan jeg lave mad, og gøre klar til at grille mens de leger fodboldstjerner i haven. Der bliver gået all in når de spiller. Sidste år til sin 2 års fødselsdag fik han nemlig to fodbold mål, han elsker spille fodbold, så der bliver skudt meget på mål. Det er med fuld knald på. Han har sagt at han gerne vil gå på fodbold, da min søster eller svoger ikke er fodbold mennesker, er det godt at moster og hendes kæreste begge to er store fodboldnørder!

You may also like...

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.