En historie fra det virkelige liv

En historie fra det virkelige liv

Der er aften i ungdomsklubben, klokken er omkring 19. Alle de unge er lige kommet tilbage fra sommerferien. Tre af dem, inklusiv mig selv sidder omkring bålet i gården, og skal til at lave snobrød. Da vi har siddet lidt og snakket frem og tilbage, spørger jeg Jasmin, en lidt stille pige; ”Nå, Jasmin. Har du ikke lyst til at fortælle lidt om din sommerferie i Paris?” Se her. Jasmin spørger om hvad hun skal fortælle. ”Var der ikke noget med, i havde været i Disney Land?” Spørger jeg nysgerrigt. Jasmin begynder langsomt at forklare om sine oplevelser i Disney Land, og vi lytter alle interesseret. Pludselig kommer Kim, en af de udad farende drenge, hen til bålet. ”Hey! hva’ så?” siger han, mens han møver sig plads ved bålet. ”Vi sidder lige og hører om Jasmins ferie i Disney Land” Svarer jeg. ”Okay” siger Kim, ”Jeg har været på camping hele ferien med mine forældre, røvsygt!” Jasmin kigger skuffet på mig, og trækker sig lidt tilbage. Jeg ser bestemt på Kim og siger; ”Det lyder enormt spændende Kim, men nu hører vi lige Jasmins historie først, så kan du fortælle din historie bagefter” Jeg vender igen opmærksomheden mod Jasmin, og spørger hende; ”Nå Jasmin, hvor kom vi fra?” Jasmin kigger opgivende på mig, og svarer; ”Det er lige meget.” ”Øv!” udbryder Jeg, ”Jeg vil ellers rigtig gerne høre resten af din historie, hvad med jer?” Spørger jeg de andre om bålet. De andre nikker. Men jasmin kigger forsat skuffet og siger: ’’ jeg har ikke lyst nu.’’ Jeg svarer ’’det er helt okay Jasmin, jeg vil i hvert fald gerne høre den en anden gang så.’’ Jasmin smiler til mig. Jeg vender mit fokus mod kim og spørger: ’’ Hvad var det du gerne ville fortælle Kim?’’ Kim rejser sig op og siger: ”Jeg har været på camping med mine forældre og det var røvsygt!’’ Jeg spørger kim, hvad det var, der var så røvsygt. ’’Det var en mega kedelig campingplads fyldt med pensionister, der var ingen andre unge på min alder’’ svarer Kim. Jeg spørger: ’’hvad lavede du så?’’ ’’ikke en skid!” svarer Kim, og fortsætter; ”men vi aftalte faktisk at vi skal til Disney Land næste år, total fedt!’’ Jeg ser at Jasmin kigger op og smiler. ”Kim, det kunne være du skulle snakke lidt med jasmin om det, hun kender måske nogle fede steder’’ Siger Jeg. Kim kigger over på jasmin og spørger: ’’gør du det?’’ Jasmin kigger lidt forsigtigt op og begynder igen at fortælle om Disneyland.  

You may also like...

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.