En lille ting til ham

En lille ting til ham

Jeg elsker at gøre mennesker glade, og forkæle dem. Min kæreste bliver især forkælet utrolig meget. Det fortjener han også. Han er vidunderlig kæreste. Men jeg elsker også at forkæle mig selv. Jeg lider nok lidt under at elske at shoppe. Jeg shopper rigtig meget. Det er helt sikkert en stor udskrivning på mit budget, alt mit tøj, sko, tasker, smykker, sminke og pynte genstande. Min kæreste siger tit til mig, hvis ikke jeg havde sådan stort forbrug, behøvede jeg slet ikke arbejde, jeg arbejder for at kunne shoppe det væk. Han har ret. Jeg shopper 3/5 dele af min løn væk, resten går til cafe besøg og underholdning. Jeg knokler for de penge, så hvorfor ikke? Så længe der ikke er et underskud. Min kæreste nyder da også godt af mit shoppe gen. Jeg køber tit en skjorte eller en t-shirt til ham. Jeg kan godt lide at have gaver med hjem til ham. Elsker at gøre ham lidt glad. Mit toiletskab var ved at blive tomt, produkter har en sjov vane med at slippe op oveni hinanden, jeg lurede lige i hans side af skabet. Derefter gik jeg ned, fandt min cykel frem og cyklede ned i byen. Jeg fandt min vej ind i matas. Et himmerige, jeg fik købt lidt lækre bodylotion, ny pudder, en frisk mascara. Jeg opdagede i min kærestes skab at han var ved at løbe tør for parfume. Der findes mange kvindelige dufte, men der findes altså virkelig også mange dufte til herre. Jeg fik en dame til at åbne for mig. Så gik jeg ellers i krig med at dufte, der var gode dufte imellem, og nogen man tænkte puha. Min næse var helt ødelagt af dufte, da jeg stod der i matas og duftede til en skøn duft fra armani. Den harmonerede helt perfekt med min smag, og duft til min kæreste. Jeg havde fundet en vinder. Om aften da vi sad i sofaen, fiskede jeg min lille pakke op, gav den til min kæreste. Han blev så glad for min lille overraskelse. Han var vild med duften, og rigtig glad for gaven.

You may also like...

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.