En ny start i Matas

Nogle gange sker det bare, at man får en ny chance. Sådan en fik jeg og det er jeg glad for. Efter at have været skilt i nogle år og have levet for mig selv, var det åbenbart meningen at jeg skulle have en ny kæreste. Jeg var fuldstændig uforberedt da det skete. Jeg var en tur i matas for at købe et par småting. I et uopmærksomt øjeblik lykkes det mig at vælte over noget af butiksinventaret. I løbet af mit fald, vælter jeg ind i en kvinde, som står og skal til at betale nogle varer. Jeg kommer til at tage hende med i faldet. Det tager hun egentlig ret pænt. I stedet for at hidse sig op, hjalp hun også mig op. Jeg ved ikke lige, hvordan det kom i stand, men umiddelbart efter sad vi på en café. Det viste sig, at vi egentlig kom rigtig godt ud af det med hinanden. Det ville nok ikke være sket på matas.dk.

Det store spørgsmål

Det blev hurtigt til, at vi blev et par. Vi flyttede ikke sammen, men var blevet kærester. Både hun og jeg havde børn fra tidligere forhold og vores børn var alle glade for den nye partner i vores liv. Derfor kom vi også til den dag, hvor jeg måtte stille det store spørgsmål. Til min store glæde, sagde hun ja. Vi var dog enige om, at vi ikke skulle holde en kæmpe bryllupdfest, men i stedet for tage hele familien på ferie, når vi selv havde været på bryllupsrejse. Bryllupsrejsen ville vi gerne have for os selv.

Vi holdt dog en enkelt reception hjemme i haven, bare for ikke at forbigå det helt i tavshed. Vejret var intet mindre end perfekt: Sådan på den rigtige side af de 22 grader, svag vind fra en eller anden ligegyldig retning og sol fra en skyfri himmel.

Det har været helt fantastisk, hvad sådan en tur i matas kan give. Jeg havde ikke lige regnet med, at det skulle give mig en ny, dejlig kone, som mine unger forguder og som min ekskone også godt kan lide. Det gør hverdagen lidt sjovere. 

En ny start i Matas

You may also like...

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.