Få en bil med 100 % lån

Der findes ikke noget bedre end lugten af ny bil og følelsen i at køre rundt i de første par måneder og har du en forelsket dig i sådan en, så skal der desværre og betales for den. De fleste steder har du mulighed for at låne penge til den direkte igennem bilforhandleren, hvor du så betaler afdrag og renter til dem indtil bilen er helt betalt.

Desværre kan du sjældent låne mere end 80 % af beløbet hos dem, hvilket vil sige at du skal lægge en 20 % i kontant betaling med det samme når du køber bilen. Det vil sige at hvis du køber en bil til 300.000, så vil du firkantet sagt skulle lægge 60.000 kroner med det samme. Det er mange penge at lægge på bordet og er du en af dem som ikke lige har det på kontoen, skal du altså lede efter et lån til bil uden udbetaling.

Få en bil med 100 % lån

Dette vil sige at du låner pengene et andet sted, enten ved kun at låne de 20 % som du mangler eller låner hele beløbet, som du kan betale bilforhandleren af med, med det samme. Sådan et lån til bil uden udbetaling, vil du kunne få i banken, hvor du helst skal låne hele beløbet, da du så ville kunne stille sikkerhed i bilen med det samme. Det giver dig en lavere rente, men gør også at du skal betale hurtigere tilbage, da værdien af bilen jo falder hurtigt. Du kan også vælge det at du låner de 20 % på nettet som et hurtigt forbrugslån, da du kan få det hurtigt og uden sikkerhed, men til gengæld til en høj rente.

Mit bedste råd til dig er at du skal forsøge at spare lidt op. Jeg ved godt, at du gerne vil have en bil lige nu og her, men det kommer til at koste dig alt for mange penge i rente og dem får du ikke noget for.

Alene det at kunne have til en udbetaling eller måske endda til halvdelen af bilens pris vil gøre, at du meget lettere kan få en bank til at låne dig de resterende penge til en fornuftig rente.

Derudover kan det være en god ide at spørge i flere banker for at være sikker på, at du får den billigst mulige rente. Det er nemlig ikke fastlagt hvor meget det skal koste og derfor kan du være heldig at spare flere procentpoint hvis du er villig til at bruge noget tid og tale med nogle forskellige banker.

You may also like...

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.