Fisk og fodbold

Jeg var forleden oppe ved skagenfood og bestille fisk eller nok nærmere at købe fisk, for nu var jeg jo deroppe selv. Jeg bor jo til daglig selv i København, men bestiller relativt ofte mad fra skagenfood.dk, da det er kvalitet og samtidig nemt for mig, da de jo bare bringer maden direkte ud til mig. Nu var jeg dog her forleden allivel på ferie i Skagen og derfor tænkte jeg at jeg lige ville smutte et besøg forbi deres firma deroppe og det var vældig hyggeligt.

Her snakkede vi blandt andet om AaB og om hvorfor at det går så godt for dem. De er jo blandt andet meget stolte af Nicolaj Thomsen, som kommer oprindeligt fra Skagen og nu virker til at blive den næste store spiller som AaB inden længe skal sælge til udlandet.

Ligeledes var vi selvfølgelig også inde på AaBs guldsæson og mulighederne for Champions League, da dette jo fylder meget i disse dage for det er jo ikke hver dag at en klub som AaB har mulighed for dette.

Mange store talenter

Generelt må det bare siges at være imponerende, at AaB har formået at få så mange gode spillere til at slå igennem på deres førstehold. Senest var det jo virkelig Kasper Kusk som slog igennem og han må også siges at være en AaB spiller af et stort hjerte, som er søn af den tidligere Superligatræner Søren Kusk. Han lever og ånder for fodbolden og der var derfor heller ikke tvivl om, at han nok skulle få sit gennembrud på et tidspunkt.

Han er en teknisk meget stærk venstrebens spiller, som primært huserer på venstrekanten. Han har dog indimellem også ageret på venstreback og den centrale midtbane. Han har både et par ungdomslandskampe på CV’et, men nok mere vigtigt også et par A-landskampe og dette må siges at være en flot udvikling. Senest er han jo blevet solgt til FC Twente og dette må siges at være ganske fortjent, da han her i sidste sæson spillede imponerende godt og nu bliver det så spændende om han kan holde det samme niveau i Holland.

You may also like...

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.