Frokost til medarbejdere

Taastrup Dinér ved, at krav og forventninger til en god, solid og nærende frokost er forskellige fra person til person. Derfor går de altid i dialog med kunderne, får at sikre sig at alle får det de ønsker.

I deres menukort er der masser af inspiration til enhver tænkelig lejlighed. De kan danne udgangspunkt for dialogen om ethvert firmas næste arrangement, det være sig den daglige frokost, reception, firmafest eller hvad det måtte være.

 Uddannede slagtere arbejder med kød af prima kvalitet. Sammen med kokke og smørrebrødsjomfruer bliver der hver dag lagt vægt på at producere veltilberedt hjemmelavet sund varieret mad. Fisk bliver købt på fisketorvet og frugt og grønt bliver hentet hver dag på grønttorvet. Maden er fyldt med sunde vitaminer og mineraler, rig på god energi. Fedtet er minimeret og ting som remoulade og mayonaise serveres i skåle ved siden af, så det er muligt helt at vælge det fra.

Frokosten bliver leveret hver dag inden kl. 12, lige til at sætte tænderne i. Det sociale liv på arbejdspladsen får gode rammer at trives i, og firmafrokosten danner et samlingspunkt for alle ansatte. Sammen med sine kollegaer skal man bare sætte sig til bords og nyde maden. Man sikre sig at det er en sund frokost, nærende og indbydende. Maden giver energi til resten af dagen.

Firmaet Anticimex udfører løbende bakteriologisk kontrol med Taastrup Dinér, for at sikre hygiejnen. På Taastrup Dinérs hjemmeside er der et link til fødevarekontrollens attester. De viser en konstant høj kvalitet i alt fra opbevaraing og håndtering af madvarer til den generelle hygiejne. De mange attester med gode bedømmelser siger noget om firmaets professionalisme. Fødevaresikkerhed er vigtig når det handler om at give mange mennesker en god mad oplevelse.

Firmaet Taastrup Dinér leverer også mad om aftenen, ligesom temafester mv kan give kunder eller medarbejdere en god oplevelse. En del af successen bunder i den store erfaring firmaet har med catering. I mere end 50 år har Taastrup Dinér leveret mad til enhver tænkelig lejlighed. Firmaet er til at tale med, og sætter en ære i at levere netop det produkt firmaet efterspørger. En ting der dog aldrig kan forhandles om er den gode kvalitet.

 

 

Frokost til medarbejdere

You may also like...

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *