Glidecreme

Glidecreme er en enormt interessant opfindelse. Den blev i sin tid opfundet til, at gøre samleje mere behageligt, så det ikke blev tørt eller gjorde ondt. Produktet er den dag i dag, stadig markant anvendt, hvilket ikke er svært at forstå.

Der er endnu ikke kommet noget nyt på markedet, som kan erstatte glidecremen, så hvordan skulle det blive udkonkurreret? Problemet med glidecreme er, at det ikke beskytter mod kønssygdomme, ligesom det heller ikke beskytter mod graviditet. Det er et problem, som bliver taget meget op i det senmoderne samfund, men hertil er der blevet udviklet p-piller, som beskytter mod det. Derfor bør det heller ikke antages som et markant problem.

Det gælder kun i tilfælde, af programmer som De Unge Mødre, hvortil unge teenager piger har fået barn, selvom de ikke engang er blevet 20 år endnu. Glidecreme er et fantastik produkt, og det afspejles også ude på det åbne marked. Det bliver konstant mere og mere populært, at tage i brug og derfor vil produktet formendelig også blive globaliseret i et højere niveau end hidtil set.

Det er formendeligt fordi, kondomer også nedsætter følsomheden, hvorimod glidecremen gør det mere behageligt. På det danske marked er glidecremen endnu ikke slået totalt igennem, men landets måske største kosmetikproducent, Matas, er begyndt at sælge det.

Derfor tror jeg personligt, at produktet vil slå markant igennem inde for nogle få år, hvorefter salget af kondomer vil falde. Det eneste enestående ved kondomer udover, at de forhindre graviditet er, at de kan blive pustet op til store balloner, hvilket er rigtig sjovt.

Jeg har selv en sjov historie, som handler om min skoletid, hvor en af eleverne valgte at puste et kondom op midt i timen, og kaste det rundt i klasselokalet. Læren blev så forarget, formendelig fordi hun var for en tidligere generation, at hun løb ned på rektors kontor og meldte den ansvarlige elev.

Eleven slap dog billigt fordi, han efter sigende overbeviste rektoren om, at det var midt i dansk undervisningen og derfor dødelig kedeligt. Han fortalte os, at han sagde til rektor at han reddede alle de andre elever, fordi timen var for kedelig til at overleve. En historie jeg personligt ikke rigtig anser for, at være troværdig.

Glidecreme

You may also like...

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.