Jeg skal købe en elcykel

Jeg skal købe en elcykel
Her for nylig, så besluttede jeg mig for det var tid til at købe en elcykel. Jeg var simpelthen blevet så træt af at køre på den gamle havelåge og at købe en bil kunne der ikke være tale om, da en sådan sag er alt for dyr for min anstrengte økonomi.

Anstrengte økonomi? Når folk hører det, så er der sikkert nogen af dem der vil sige at jeg ikke skal bruge penge på en elcykel.

Men jeg synes faktisk det giver mening, at jeg vil købe mig en elcykel. Den koster selvfølgelig en hel del ifht. en almindelig cykel, men det er ok når man samtidigt husker på at jeg har næsten 20 km hver vej til og fra arbejde.

At køre 2 x 20 km om dagen er faktisk en hel del, så det er derfor jeg noget så gerne vil have mig en elcykel (hvis du kender nogle gode nogle, så må du gerne komme med et par anbefalinger i kommentarfeltet herunder).

Så langt så godt. Så mangler vi bare den kedlige del, som drejer sig om betalingen af cyklen (er det ikke altid den kedlige del – uanset hvad det så end er, som man gerne vil købe).

Som sagt er en elcykel ikke gratis og som sagt, så er min økonomi noget anstrengt. Jeg regner derfor med, at det bliver nødvendigt at tage et lån.

Hvilket lån det skal være ved jeg ikke endnu, men jeg har kigget lidt rundt på Bovik Lån og fået et par ideer til mulige lån (og til hvorfor det er så vigtigt at kigge på ÅOP, når man skal vælge et lån).

Allerhelst vil jeg selvfølgelig undgå at tage et lån, men sådan som min økonomi ser ud så er det som sagt noget nært umuligt.

Hvis du har nogen gode ideer til hvordan jeg kan undgå at tage et lån, så må du endeligt gerne råbe op. Jeg vil gøre meget for at undgå det, så råb op uanset hvilke ideer du end måtte have.

Jeg er åben for det meste. Sådan er jeg som person og jeg bliver det ikke mindre af min situation er en annelse anstrengt 😉

You may also like...

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.