Måske er jeg lidt sindsyg

Måske er jeg lidt sindsyg

Selv om jeg er lidt sindsyg, så er det nok ikke på den måde, der sikrer mig en dejlig ny lejlighed med gummi på væggene og måltider på faste tider. Nogle gange kaster jeg mig bare ud i ting. Det er ikke altid, at jeg får tænkt det hele igennem. Senest fandt jeg ud af, at jeg ville overraske min kæreste med en treat på stylebox by matas. Min store masterplan var, at jeg ville holde det hemmeligt for hende og så overraske hende. Men jeg er bare så dårlig til at holde på hemmeligheder, så det var sindsygt at tro, at jeg kunne klare det den her gang heller.

Skat, er det noget du vil dele med mig?

Et par dage før at min store surprise skulle løbe af stabelen, kiggede min kæreste direkte på mig og spurgte, om der var noget, som jeg gerne ville fortælle hende. Selv om jeg vidste at slaget var tabt, så prøvede jeg af alt kraft at tænke på alt muligt andet end matas og deres nye koncept, stylebox, som jeg ville lokke min kæreste med til. Efter nogle halve og kvarte sætninger, gav jeg op og fortalte hende, hvad jeg havde planlagt. Overraskelsen var nu knapt så meget en overraskelse mere. Men hun blev nu glad alligevel, for hun havde læst om stylebox og deres skønhedskoncept på modemedmere.dk. Selv havde jeg hørt om det via min søster. Hun havde prøvet det og været ovenud begejstret.

En gang lykkedes det

Jeg har dog en gang formået at holde en overraskelse gemt for min kæreste. Men det holdt hårdt. Jeg var så mange gange ved at falde i, at det halve kunne være nok. Det var den fest, som jeg havde arrangeret i forbindelse med hendes 30 års fødselsdag. Jeg havde også en del gode hjælpere, som hjalp mig med at få det hele stablet på benene. Jeg havde fortalt min kæreste, at jeg havde bestilt bord på hendes foretrukne kro. Så skulle vi sidde og have en dejlig, romantisk middag – bare hende og mig. Det var først da vi trådte ind på kroen, at hun opdagede, at vi nok blev lidt flere end bare os…

You may also like...

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.