Maskindele skal ikke gå i stykker

Hvis du har sat gang i din egen fabrik, og er du afhængig af hver eneste lille del i det store puslespil, så er det essentielt, at de små dele ikke går i stykker på grund af en for dårlig kvaltiet lige pludselig. Det hele skal være lavet så perfekt, så du kan være sikker på, at det hele spiller, ligegyldigt hvornår man aflægger fabrikken et besøg. Selv den mindste lille del må ikke være i stand til at kunne gå i stykker.

De små dele er også vigtige

Alt for ofte bliver der lagt fokus på de store ting, så det kan køre ordentligt. Men for at noget skal kunne køre ordentligt, så er det altså også vigtigt, at selv de mindste komponenter kører uden problemer. Og hvis man går ned på kvalitet på det lille udstyr, så har man altså lagt sig selv i risikogruppen for, at noget kan gå galt. Så hav styr på alle dine maskindele, når du skal have din fabrik til at køre så gnidningsfrit som muligt.

Det nytter jo ikke noget at have sat gang i det helt store apparat, hvis der så er en lille bitte del, der lige pludselig ikke kan stå for presset. Så når du skal have lavet dine maskiner, så vælg maskindele fra den højeste klasse. Så er du sikker på, at det hele holder, når du har brug for det. 

You may also like...