Min egen barnestol til cyklen

Min søster og jeg bor ganske tæt på hinanden. Det er super smart, for det gør mange ting i dagligdagen nemmere. Hun har den dejligste lille søn, min nevø. Min søster er et rigtig karrier menneske, har derfor rigtig tit travlt. Hendes mand, min svoger har også rigtig travlt, da han har sin egen virksomhed. Det er her man så for lov til at være den bedste svigerinde, lille søster og moster. Jeg har en fast aftale om at onsdag aften er min aften med min nevø. Min søster og mand arbejder over om onsdagen. Imens passer jeg så min lille nevø. Jeg henter ham i børnehaven, som ligger midt imellem mit hjem og deres hjem. Så tager vi hjem til dem, spiser aftensmad. Bagefter står den på leg, en lille film. Et bad og så er det putte tid. Så bruger jeg ellers resten af aften til at lave lektier hjemme hos min søster.

Min lille nevø elsker vores stunder sammen, det er god kvalitets tid. Han forguder sin moster. Jeg ser efter ham rigtig tit. Min søster ringer tit og siger, Hey jeg sidder lige fast i møde, er du ikke sød at hente stumpen? Jeg kan godt lide at give en hjælpende hånd med. De har altid været søde til at hjælpe mig. De fandt min lejlighed til mig, hjalp mig med at male og flytte ind.

Jeg har tit brokket mig til min søster over, at det dog er lidt besværligt at hente stumpen, fordi jeg ikke kan have ham bagpå min cykel og vi derfor er nød til at gå hele vejen. Selvom der ikke er mere end 1½ kilometer. Så tager det bare rigtig langtid med en lille 3 årig, der skal snakke og se på alt imens.

Jeg var ude og spise lækker påskefrokost hos min søster. Hele familien var samlet. Vi for tradition tro påskeæg. Først kom min lille nevø ind med et æg fyldt med slik til mig, bagefter kom min søster med en barnestol, så kan jeg nemlig sætte den bagpå min cykel, og cykle med stumpen frem og tilbage fremover.

Min egen barnestol til cyklen

You may also like...

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.