Mit liv nu

Mit liv nu

Hvor er vores børn bare dejlige – især som nu når de sover. Jeg er ikke kyniker, eller det var jeg ihvertfald ikke før jeg blev forældre. Misforstå mig ikke, jeg elsker mine unger, men de kan indimellem drive mig til vanviddets rand – og også ud over kanten. Jeg tror aldrig jeg har været rigtig træt før end jeg fik børn. Der er altid een der hiver i mig, vil have noget af mig eller vil have mig til at tage stilling til eet eller andet.

Min tid er ikke længere min egen – og jeg bestemmer ikke længere selv over min tid. Sådan er det bare. Men jeg er lykkelig. De timer der mangler i kalenderen forsøger jeg at få dækket ind på andre måder. F.eks køber jeg så meget som overhovedet muligt på internettet. Til de kære små er det mest tøj fra smaahjerter.dk der hitter. Det er kvalitetsmæssigt i top, og priserne er meget rimelige. Jeg kan bestille hjemmefra computeren og får det bragt lige hjem til hoveddøren. Nemt, sikkert og bekvemt.

Det sparer mig for masser af tid som jeg så kan bruge på min familie – eller en sjælden gang på mig selv. For med huset fuldt af unger og en travl og aktiv hverdag gælder det om at udnytte tiden og få det bedste ud af livet.

Vi lever kun een gang, og det  gælds om at få mest muligt ud af det. Kærlighed, lykke og lære og udvikle sig. God mad og masser af venner. Så kan det ikke blive meget bedre.

Da jeg var yngre gik jeg meget i byen og festede. Torsdag, fredag og lørdag – der var altid en grund til at slå sig løs. Nu om dage slår jeg mig fredag aften egentlig bare ned i sofaen og falder om. Halvt bevidestløs efter en lang arbejdsuge, og nyder fredagsslik, Disneysjov mens jeg halvsover og hygger mig igennem en rar aften i familiens skød. Jeg elsker mit kedelige liv og vil ikke have det på nogen anden måde.

For selv om det er meget lang tid siden at jeg har brugt penge i Casino Copenhagen husker jeg de glade dage med et smil.

You may also like...

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.