Når ungerne flyver fra reden

Min store dreng har lige meddelt mig at han vil flytte hjemmefra. Ikke alene vil han flytte hjemmefra, men han vil flytte sammen med sin kæreste Kirsten. Det er ikke fordi jeg ikke kan lide Kirsten, hun er en sød og dejlig pige, men min allerførste reaktion var at det er alt, alt for tideligt. De er så unge. De har tiden for sig, og jeg forstår ikke hovrfor de ikke bare kan slappe af og nyde livet. Hvorfor skal det hele gå så hurtigt?

Jeg kunne se i deres øjne at de blev skuffede. Jeg bed mig i læben og måtte holde en tåre tilbage. Jeg er ikke klar til at give slip på min “baby”, at vores liv skal ændre sig, eller at blive gammel. Jeg ved at det er urimeligt, og at jeg har haft et langt og godt liv med ungerne. Jeg er midt i fyrrerne og har haft børn siden jeg blev 22. Jeg har stadig de to “små” på 10 og fjorten. Claus’s storesøster Charlotte flyttede for et par år siden da hun blev 20, ikke noget problem – men jeg kan mærke at det er svært, rigtigt svært at give slip på min store dreng.

Han har aldrig været en mors dreng. Tværtimod. Han har spillet fodbold og tennis på højt plan i flere år og tjent sine egen lommepenge siden han blev 13 år. Så jeg forstår ikke selv at det er så svært.

Min mand Troels trak mig til side ude i entreen: “kom nu Linda, sagde han. Vis mig dit smukke smil, og husk på hvor utålmodige vi selv var i den alder. Det hele skullle bare ske NU. Han kyssede mig på panden, og jeg sukkede. Han har jo ret min kloge mand, vi har jo hele tiden planlagt at opdrage vores unger til at være selvstændige, så nu må jeg se at finde en måde at give slip.

Jeg lavede os en kop kaffe og tog mig sammen. Kom søde børn, lad os se hvad vi kan finde af lejligheder på boligportal.dk hvad vi kan finde som passer jer. Hvis jeg må, vil jeg meget gerne hjælpe jer igang. F.eks sponsorerer jeg gerne en startpakke fra IKEA så i kan få alt hvad i behøver i jeres køkken. Jeg elsker jer unger.

Når ungerne flyver fra reden

You may also like...

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.