Nye ønsker

Mie sad og skrev ønskeliste, og det føltes lidt underligt. Det var nemlig ikke til hende selv, hun skrev ønsker ned på papiret foran hende. Nej, det var ønsker til hendes datters fødselsdag. Datteren Laura fyldte nemlig snart et år, og det var derfor på tide at få sendt indbydelser ud. For Mie var det underligt, at den dag nærmede sig med så hastige skridt. Mie havde nemlig ikke ikke lagt mærke til, at tiden var gået så hurtigt. Det første år med Laura var simpelthen drønet af sted, og hun kunne næsten ikke huske, hvordan tiden inden Laura havde været.

Lige nu gjaldt det dog ønskesedlen, der helst skulle skrives færdig i dag. Mie havde både skrevet små og store ting på, og der var også en hel masse legetøj, som hun vidste, at Laura snart ville kunne bruge. Derudover havde Mie også skrevet børnetøj på, og hun havde skrevet, at det meget gerne måtte være Mini rodini. Det mærke var hun nemlig rigtig glad for. I en parantes havde hun endda tilføjet, at tøjet kunne købes på hjemmesiden smaahjerter.dk.

Laura kommer hjem

I det samme hørte Mie, at døren gik i entreen. Det var Thomas hendes kæreste, der kom hjem sammen med Laura. Mie rejste sig derfor og gik ud i gangen til dem. Thomas var ved at hjælpe Laura med at få skoene af, men de Mie kom ud i gangen, koncenterede han sig i stedet om sin egen jakke, og Mie hjalp Laura med resten.

Hun spurgte hende, om hun havde haft en god dag, mens hun kiggede op på Thomas. Thomas havde netop hentet Laura i vuggestuen, og der havde de fortalt ham, at de havde været på tur i dag. Hele vuggestuen havde været i skoven, hvor de havde haft madpakker med og set på forskellige dyr i naturen. Der havde oven i købet været en stor naturlegeplads.

Nye ønsker

Det lød rigtig dejligt, sagde Mie med et smil og kiggede på Laura. Så gav det også god mening, at Laura nu så så træt ud. Hendes øjne glippede allerede, og hun sad og nullede sit hår med den ene hånd. Nu var det vist tid til en hurtig mad og derefter i seng.

You may also like...

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.