Nystartet IT-konsulent

Nystartet IT-konsulent

Efter at have sagt farvel til mit job gennem 4 år er det blevet tid til at prøve noget nyt. Jeg har arbejdet som webudvikler og konsulent på flere store webbutikker. Det har givet mig god erfaring både med den håndværksmæssige side af udviklingen, drift og opsætning samt at lede og gennemføre IT-projekter. I de sidste 4 år har jeg været underlagt ledelse af svingende karakter og kvalitet, så nu overvejer jeg at starte op for mig selv. På den måde kan jeg da selv lægge ledelsesstilen og bestemme mine arbejdstider.

Så nu er jeg begyndt at besøge diverse messer, virksomheder m.m. for at få udbygget mit netværk og finde nogle opgaver. I den forbindelse har jeg tænkt mig at få trykt nogle visitkort, der gerne skulle ende hos de rigtige personer i virksomhederne. Da jeg er nystartet så har jeg ikke vildt mange penge at bruge på projektet. Derfor er jeg gået ind på agera.dk hvor det er muligt at indhente 3 tilbud på visitkort fra lokale virksomheder. Alle tilbud er selvfølgelig uforpligtende og bliver modtaget inden for 48 timer. Det er meget rart at det går så hurtigt, da man ellers let kan komme til at vente længe på et svar når man skriver til diverse virksomheder. Visitkort skal gerne være pæne, moderne og gerne afspejle min virksomhed, så jeg foretrækker at få nogle rigtige tilbud frem for de færdige skabeloner der findes på nettet.

Jeg sparer også noget tid da jeg ellers først skulle til at finde virksomhederne i lokalområdet, her sparer agera.dk mig hurtigt for et par timers arbejde. Samtidig forventer jeg at tilbuddene er konkurrencedygtige da virksomhederne jo godt ved at der er flere som afgiver et tilbud. Det bliver spændende at se hvilke forslag jeg bliver præsenteret for. Derudover har jeg lagt mærke til at jeg også kan bestille tilbud på andre grafiske opgaver som f.eks. tryk, print og lignende. Det kan godt blive aktuelt hvis jeg vælger at få designet og trykt noget præsentationsmateriale som jeg kan sende. Eventuelt i form af en pdf-fil der viser hvad jeg kan og indeholder nogle eksempler på mit tidligere arbejde. Jeg finder helt sikkert også på flere ting at bruge agera.dk til efterhånden som jeg kommer i gang.

You may also like...

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.