Så blev det tid til at sætte min butik til salg

Så blev det tid til at sætte min butik til salg

Tiden var inde. Det var på tide at gå på pension. Jeg var efterhånden blevet over 65. Det var på tide at sætte min butik til salg. De sidste 40 år havde butikken været mit levebrød, mit “lille barn” og en stor del af mit liv. Jeg kunne efterhånden mærke, at jeg ikke havde de kræfter, som jeg havde tidligere. Derfor havde fruen og jeg besluttet os for, at nu ville vi sælge butikken og nye vores alderdom. Det havde der nemlig ikke været ret meget tid.

Da jeg spurgte min revisor og sparringspartner om råd, anbefalede han mig at sætte min butik til salg på oline.dk. Adskillige af hans kunder havde gode erfaringer med at købe og sælge butik på denne portal for erhvervslokaler. Efter at have undersøgt oline nærmere, måtte jeg give min revisor ret. Det var den rette løsning for mig. Så jeg satte min butik til salg og der gik da heller ikke længe, før flere interesserede købere viste sig. I løbet af den næste periode gik jeg i forhandling med de interesserede købere. Og så en dag var papirerne klar til underskrift. Jeg solgte mit livsværk og skulle starte på mit otium.

Heldigvis gav salget en god sjat penge, som jeg kan bruge på at forsøde alderdommen med. Endnu bedre er, at jeg har masser af hobbies, som jeg nu får tid til at dyrke. En af mine laster er at rejse og min kone har det lige sådan. Derfor forventer vi, at vi vil tilbringe vores vintre et sted, hvor man slipper for regn, sne, sjap og sjask. Et sted med sol, palmer og blå himmel. Og så er der selvfølgelig også vores børnebørn, som skal møgforkæles. Det er jo nærmest en bedsteforældres ret og pligt.

Jeg har hørt om flere, som er gået døde på at trække sig tilbage fra arbejdsmarkedet, fordi de ikke anede hvad de skulle bruge deres tid på. Det problem regner jeg ikke med at få. Der er jo så mange spændende muligheder og ting, som jeg kan bruge min tid på – nu hvor jeg ikke har min butik at tage mig af. Men jeg skal nok lige vænne mig til det…

You may also like...

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.