Sådan sparer jeg penge, når jeg skal købe nye tshirts

Når det er tid til at købe sig nogle nye tshirts, så kan det godt betale sig at kigge sig lidt for. Det er nemlig sådan, at der er stor forskel på hvad tshirts koster rundt omkring. Så stor forskel, at man hurtigt kan tjene rigtig mange penge på at kigge sig lidt omkring inden man svinger dankortet.

Kigger man ind i en tilfældig lokal tøjpusher i gågaden, så vil man se tshirts til en pris. Og kigger man ind hos en anden tøjpusher, så vil man se tshirts til en anden pris.

Og fortsætter man derefter ud på nettet, så går der ikke lang tid før man har fundet frem til tshirts der er både billigere og dyrere end de tshirts man kunne finde i gågaden.

Fordi der er så stor forskel på hvad tshirts koster rundt omkring, så skal man virkelig tænke sig om før man køber noget som helst. Det er så let at komme til at snyde sig selv og betale meget mere end nødvendigigt for ens nye tøj.

Det er derfor altid sådan, at jeg starter med at lave noget research når jeg mangler noget nyt tøj. Til at starte med, så går jeg somregel ind på pointen.dk og ser hvad der er at vælge imellem i de tøjbutikker der dækkes af denne service.
Sådan sparer jeg penge, når jeg skal købe nye tshirts
Dvs. at hvis jeg skal købe mig nogle nye tshirts, så starter jeg med at checke udvalget af tshirts på pointen.dk.

Derefter, så har jeg en god ide om hvad jeg vil have og hvad jeg vil give for det. Viden som jeg kan bruge, hvis jeg vil fortsætte ned i gågaden og se hvad der er til salg hos de lokale tøjpushere.

Men somregel, så når jeg aldrig ned til dem. Det ender næsten altid med at jeg finder det tøj jeg gerne vil have på nettet, så jeg ikke behøver gå ned i gågaden og kigge på udvalget derned (hvilket der rent prismæssigt heller ikke er nogen grund til, da jeg endnu har til gode at opleve at tøjet er billigere der end på nettet. Faktisk synes jeg altid, at tøjet er så dyrt nede i gågaden, at jeg slet ikke kan forstå at folk overhovedet overvejer at købe noget som helst dernede).

You may also like...

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.