Sikke en weekend

Nu er det søndag. Batterierne er bare helt nede. Der har nemlig været godt med tryk på. Fredag kom en pæn del af min datters klasse på besøg. Min kone og jeg havde sagt til min datter, at de godt kunne holde deres opvarmning og få noget at spise her, inden de skulle på disco. Lur mig om det bliver den sidste opvarmning, som kommer til at ske her. Nu var det ikke et almindeligt discotek, som de skulle på. De skulle til vanddisco i den lokale svømmehal.

Lugter her ikke lidt mærkeligt?

Pludselig spørger en af ungerne, om der ikke lugter lidt mærkeligt. Jo det gør der. Det er vores kloak, som en gang i mellem laver unoder. Heldigvis ved vi, hvad vi skal gøre. Vi har en kloakrenser til at klare ærterne. Så går jeg amok med vores kloak renser, som jeg købte for år tilbage hos multikøb – Det vil sige på deres hjemmeside multikoeb.dk. Et godt online køb, må jeg sige. 

Sikke en weekend

Dagen efter stod den så på koncert med Rasmus Seebach. Det er tre måneder siden, at vi købte billetterne, så nu var det blevet dagen, hvor de skulle fyres af. Det var en familiekoncert og der var fyldt med forventningsfulde børn – mest piger under 13 år. Vi var også spændte. Selv om jeg ikke nødvendigvis er i hovedmålgruppen, så syntes jeg, at det var en fantastisk koncert: Der var god musik, god stemning og nærvær. Raller kan helt sikkert noget og er i min bevidsthed mere og andet end bare en popting, som kun er ude på at score den størst mulige kasse på sin musik. Den koncert varede bare alt for kort. Der var ingen pause. Der var god energi fra start til slut. Me like! Min datter og kone var endnu mere oppe og ringe.

Inden vi tog hjem skulle vi da lige have noget at spise. Denne gang ville vi prøve noget andet end vi plejede. Så vi fandt en vietnamesisk restaurant på Frederiksberg, hvor vi fik noget godt at spise. Med hjertet fulde af gode oplevelser og maven fuld af god mad drog vi hjemad.

I dag skal der bare ikke ske noget som helst.

You may also like...

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.