Spar mange penge på planker

Har du planner om at få trægulv inde i stuen så er det forståeligt, da især plankegulve kan komme til at se utroligt flotte ud. De giver et helt andet præg af ens hjem og det hele kommer til at se bedre ud.

Til gengæld er disse gulve også rigtig dyre og det afskrækker mange fra at gå ud og købe dem. Heldigvis findes der måder at få dem billigere på og det er blandt andet at lede efter et plankegulv restparti.

Du tænker sikkert at dette er gulve som der er fejl på eller på andre måder er blevet ridsede i produktionen, men faktisk fejler de intet de partier de kan købe hjem. Det er blot butikkerne der ofte skifter ud i kollektionerne og så er de partier de ikke får solgt pludselig ikke meget værd for dem – det er dem du kan købe.

Nettet er din ven i forhold til at finde et godt plankegulv restparti. Det billigste du finder er lamelgulve, som der godt ud fordi der ikke opstår store sprækker imellem brædderne. Det holder ikke helt så lang tid som massive brædder, men til gengæld kan du slibe det ned en 6 til 10 gange så det holder stadig mange år. Prisen ligger hos Alpogroup.dk på 220 kroner per kvadratmeter.

Vil du gerne have nogle mere massive brædder, så kan det også lade sig gøre. Du kan på flottegulve.dk få skibsplanker i eg til kun 349 kroner per kvadratmeter, hvilket er et rigtig godt tilbud i forhold til at købe det fra ny. Samtidig kan du også bare slibe løs på disse brædder og de holder sig stadig flotte, så de kan klare så længe du vil.

Skal du virkelig spare penge, så gælder det om at være meget kreativ og det kan godt være, at du kommer til at vente lidt med at finde det du søger, men i sidste ende kan det betale sig. Det hænder nemlig, at folk der køber huse vælger at udskifte eksisterende gulve og er du lidt hurtig, kan det være at du kan overtage de gamle mod at du selv fjerner dem.
Spar mange penge på planker
Gå ind på boligsider og læg mærke til slidte huse der har planker. Når husene bliver solgt lægger du en seddel i deres postkasser og kommer med dit forslag. Gør du det nok skal der nok være nogle ejere der bider på.

You may also like...

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *