Tid til refleksion

Tid til refleksion

Jeg har en ret så travl hverdag, hvor der ikke er meget tid til at tænke over tingene, eller det er der måske nok når det kommer til de der almindelige hverdags ting, men den der dybe reflektion hvor man lægger planer og tænker over hvad hulen det egentlig er man har gang i, er der slet ikke plads til. Jeg er sløj lige nu, med snot og feber så jeg ikke kan tage på arbejde, men stadig så klar i hovedet, at jeg godt kan reflektere over mit liv. Om det er feberens skyld skal jeg ikke kunne sige, men jeg har de sidste to dage tænkt meget over, om jeg skulle prøve at indrette mit liv på en anden måde. Er der andet end det jeg laver nu og andre måder at leve på, som vil gøre mig til et gladere menneske og give mit liv mere indhold? Store spørgsmål, som jeg nok ikke finder svar på sådan uden videre. 

Flytte på landet?

En af de ting som jeg har tænkt en del over er, om jeg skulle flytte væk fra byen og finde et sted ude på landet, hvor jeg kan slå mig ned og stifte en familie. Jeg bede i huse forskellige steder det meste af min barndom, og nogle af dem, lå et stykke uden for byen. Det har jeg savnet lige siden. Der er en masse muligheder når man ikke bor i byen, specielt i forhold til små projekter man kan gå og lave. Vi havde en køkkenhave da jeg var lille, og jeg savner faktisk det der med, at man bare kan gå ud og hente friske grøntsager når man skal bruge dem. Og det med at se dem vokse frem når det er forår, i det hele taget alt det liv som man ikke ser inde i byen. Jeg må ikke have dyr der hvor jeg bor, og det går mig faktisk lidt på. Det er en fed lejlighed, rimelig luksus med gas komfur, opvarmet med naturgas fra se.dk som vi køber på deres hjemmeside se.dk, helt ny badeværelse og lækre rum. Men er det drømmen? Jo mere jeg tænker over det, jo mere kommer jeg i tvivl.

Tid til refleksion

Arbejdet?

Jeg er i dag mellemleder i en ret stor virksomhed, og jeg er sikker på at jeg godt kan arbejde mig op i rækkerne, hvis jeg gør en indsats for det, Men vil det gøre mig glad? Når jeg ligger her og tænker over det, får jeg den der fornemmelse af, at jeg går glip af noget, hvis jeg vælger den vej. Er jeg i virkeligheden på vej ud af en vej, hvor jeg knokler som en gal, for at få materielle goder som jeg slet ikke har brug for? Jeg har en fed bil og en masse dyre møbler, tøj og alt muligt andet. Men gør det mig glad? Jeg er ved at komme godt og grundigt i tvivl, for det virker ikke om om at det ændrer noget rigtigt, om jeg kører i min Audi eller bytter den til en gammel folkevogn.

 

You may also like...

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.