Tjen mange penge ved at købe virksomheder

Det kommer måske bag på nogle, at det ofte ikke er dem, der har startet en virksomhed op fra grunden, der ender med at tjene de helt store penge. For mange virksomhedsejere ender ofte med at sælge hele forretning eller blot en stor andel af den, og det er ofte de investorer og købere, der kommer udefra, der ender med at gøre en rigtig god handel. For de første par år tjener forretning sjældent noget nævneværdigt alligevel.

Der kan være mange millioner i at købe virksomheder

Men hvis man kommer ind i en virksomhed efter de første par svære år, hvor det stille og roligt begynder at blive sjovt, så kan man virkelig skyde papegøjen. Selvfølgelig koster det så også lidt at overtage en nuværende virksomhed via virksomhedboersen.dk, men hvis man kan lave en million om til ti, så er det jo rigtig interessant. 

Hvis du har set filmen The Social Network, så kan du måske huske historien om Victoria’s Secret. Kort fortalt handler den historie om Roy Raymond, manden der startede virksomheden. Efter fem år sælger han forretningen for 4 millioner dollars. To år efter har de nye ejere dog fået banket virksomheden op på en værdi af 500 millioner dollars. Så hvis man har flair for det samt en høj arbejdsmoral, så kan man altså ende med at lave rigtig gode penge på få år, hvis man ved, hvordan man skal bære sig ad. 

You may also like...